Arrangementen

Bent u opzoek naar een unieke vergaderruimte of wilt u sfeervol van een heerlijke high tea genieten? Wellicht bent u opzoek naar catering bij u thuis of op de zaak? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben diverse arrangementen die wij geheel op uw wensen kunnen afstemmen.

High Tea

Laat jezelf, je vrienden en of familie verwennen met onze overheerlijke High Tea. In de zomer op ons prachtige terras en in de winter in ons sfeervolle restaurant.

Wat u kunt verwachten
U krijgt een rijkelijk gevulde etagère met diverse zoetigheden. Ook serveren wij diverse hartige hapjes in verschillende gangen. Hierdoor kunt u de hele middag sfeervol bij ons genieten. Het geheel wordt afgesloten met een passend dessert.

Verse Thee
U krijgt van ons een uitgebreide theeplateau geserveerd met acht verschillende soorten verse thee. Wij vullen de theepotten onbeperkt aan.

27,50 per persoon
Reserveer de High Tea minimaal 1 dag van tevoren.

Catering

Bistro de Bolle staat ook op locatie voor u klaar. Heeft u iets te vieren en zoekt u een goed verzorgde catering bij u thuis of op de zaak? Wij zijn flexibel en denken graag met u mee. De catering wordt geheel op uw wensen en budget afgestemd. Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Info@BistroDeBolle.nl
0487 595 133

Vergaderen

Bent u op zoek naar een unieke vergaderruimte? Bistro de Bolle is gelegen op de perfecte locatie om in alle rust uw zaken te bespreken. Geniet van het uitzicht, het karaktervolle pand terwijl onze flexibele en professionele bediening maatwerk voor u creëert.

Speciaal voor vergaderingen hebben wij een arrangement dat u geheel naar wens kunt aanpassen.

Zakenlunch
Wist u dat Bistro de Bolle elke woensdag t/m zondag vanaf 12:00 uur is geopend? Perfect om met uw zakenrelatie te komen lunchen. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een rustig plekje waar u uw zaken kunt bespreken onder het genot van een heerlijke lunch. Bent u beperkt in tijd? Laat het ons weten.

Info@BistroDeBolle.nl
0487 595 133

Locatie huren

Heeft u een speciale gelegenheid en wilt u hiervoor een unieke locatie? Wij beschikken over een gezellige dijktuin waar u in alle rust kunt verblijven.

Ook is het mogelijk om ons hele pand of terrein te huren. U beschikt dan over een unieke locatie met een geweldig uitzicht over rivier de Waal.
Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Info@BistroDeBolle.nl
0487 595 133

Contact

  • Openingstijden:
  • Maandag: 17:00 - 22:00
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: 17:00 - 22:00
  • Donderdag: 17:00 - 22:00
  • Vrijdag: 12:00 - 22:00
  • Zaterdag: 12:00 - 23:00
  • Zondag: 12:00 - 23:00
TOP